Brandschade

De schade van de brand kan zich beperken tot roet en rook, maar gevolgen van een brand kunnen ook groter zijn. U heeft dan wel iets anders aan uw hoofd dan het coördineren van schoonmaak- en herstelwerkzaamheden.

Proper Dienstverlening neemt u de zorg uit handen.
Al jaren zijn wij voor diverse verzekeringsmaatschappijen en gebouwenbeheerders een betrouwbare partner voor het verhelpen van brandschade. Het reinigen van een woning na een brand is een specialisme binnen de schoonmaakbranche. Wij weten precies wat branden veroorzaken en hoe de schade moet worden hersteld.

Snel ter plaatse

Vrijwel direct na de brand zijn wij ter plaatse om de eerste bereddering uit te voeren. De ergste roet en verbrand materiaal worden verwijderd evenals het bluswater. Zo wordt voor ook voor omwonenden op de locatie de ergste overlast is weggenomen. Vochtproblemen worden met onze diverse droogmachines aangepakt.

Werkwijze

Na een inventarisatie kan begonnen worden met het herstel. Verbrande inboedel wordt eerst verwijderd. Vervolgens worden de aangetaste delen en de roet worden verwijderd in het gehele object. Ook de onzichtbare schade en de geur van rook en roet wordt op plaatsen teruggevonden waar men het niet verwacht. Met reinigingsmiddelen die specifiek gemaakt zijn voor dit soort reiniging verwijderen wij niet alleen deze vervuiling, maar ook de sterke geur die na een brand achterblijft. Hiernaast kunnen er ongeuringsmachines ingezet worden om de geur van brand weg te nemen.

Na de reiniging zullen de wanden en plafonds die nog verkleurd zijn, worden geschilderd met een isolerende verf. Na het aanbrengen van deze dekkende verf is er van de brandschade vrijwel niets meer te zien.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij Proper Dienstverlening