Schimmelverwijdering

Schimmelvorming komt veel voorkomend probleem. De schimmels breiden zich uit op vochtige ondergronden. Dit houdt in dat er altijd een vochtprobleem in de woning aanwezig is. Dit kan meerdere oorzaken hebben: lekkages, slechte ventilatie of een koudebrug. Als de bron van dit vochtprobleem niet wordt opgelost, kan de schimmel verwijderd worden, maar komt de schimmelvorming zeker weer terug.

De oorzaak van schimmels wordt aangepakt

De schimmel in de woningen kan dit leiden tot allergische reactie en irritaties. Dit is schadelijke voor de luchtwegen en huid. Hiernaast is de veelal zwarte aanslag van de schimmel geen fraai gezicht in de woning.

Proper Dienstverlening heeft meerdere medewerkers die fulltime de schimmel te lijf gaan. Wij voeren de werkzaamheden voor diverse woningcorporaties en verhuurders uit. Hierbij wordt rekening gehouden met de belangen van de huurder, maar wordt het kostenaspect voor de verhuurder niet vergeten. Met de juiste bestrijdingsmiddelen, reinigingsmiddelen en beschermingsmiddelen wordt de schimmel tot aan de bron aangepakt. Dit houdt in dat de schimmel niet alleen verwijderd wordt, maar ook gedood wordt.

Schimmelwerende verf

Na het reinigen van de ruimtes met schimmel zullen de wanden en plafond geschilderd worden met een schimmelwerende verf. Als het vocht in de wanden en plafond te hoog is om te schilderen, plaatsen wij drogers. De oorzaak van het vochtprobleem moet dan wel opgelost zijn. De schimmelwerende verf zorgt voor langdurige bestrijding van de schimmels en geeft weer een mooie afwerking. Het ziet er weer als nieuw uit.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij Proper Dienstverlening