Interieurreiniging

Elk interieur is anders. Dankzij onze ruime ervaring in het reinigen van interieurs weten wij precies hoe wij daarmee moeten omgaan. Hierbij staat onder andere discretie hoog in het vaandel. De inzet van de juiste middelen en technieken zorgt ervoor dat de reiniging van Proper Dienstverlening voldoet aan de huidig gestelde kwaliteitsnormen.

U bepaalt de agenda

Proper Dienstverlening past zich aan uw schema aan. U bepaalt de dag en het dagdeel – overdag of ’s avonds – waarop wij onze schoonmaakwerkzaamheden komen uitvoeren. In het persoonlijk werkprogramma dat wij samen opstellen spreken wij met u af wat, wanneer en hoe vaak wij schoonmaken.

Groene schoonmaak met microvezeltechnieken

Duurzaam omgaan met het milieu is belangrijk voor de toekomst. Daarom kunt u bij Proper Dienstverlening ervoor kiezen om uw interieur zonder chemicaliën te laten reinigen.

Steeds vaker worden kantoren en interieurs schoongemaakt door het gebruik van microvezeltechnieken. Hiermee wordt uw interieur ook zonder toevoeging van chemische middelen goed gereinigd. Bij schoonmaak met microvezeltechnieken wordt alleen water gebruikt. Er blijven geen zeepresten achter op uw eigendommen.

Schoonmaak met microvezeltechnieken is een optie. Natuurlijk reinigen wij ook nog altijd op de conventionele manier met reinigingsmiddelen.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij Proper Dienstverlening