Schoonmaakdiensten

Gedurende de ruim 25 jaar van ons bestaan hebben wij aan veel opdrachtgevers onze schoonmaakdiensten mogen verlenen. Persoonlijk contact, het leveren van constante kwaliteit en snel reageren hebben in ons werk altijd centraal gestaan. Onze professionele en persoonlijke aanpak wordt door onze klanten zeer gewaardeerd.

Al onze schoonmaakdiensten

Glasbewassing

Ramen wassen kan een tijdrovende en riskante klus zijn om zelf uit te voeren, vooral bij hoge gebouwen. Bovendien is het streeploos laten opdrogen van een ruit een vak apart. Proper Dienstverlening beheerst dit vak. Vakkundige glazenwassers wassen op veilige wijze al uw ramen.

Brandschade

De schade van de brand kan zich beperken tot roet en rook, maar gevolgen van een brand kunnen ook groter zijn. U heeft dan wel iets anders aan uw hoofd dan het coördineren van schoonmaak- en herstelwerkzaamheden.

Ervaren in het verhelpen van brandschade
Proper Dienstverlening neemt u de zorg uit handen. Al jaren zijn wij voor diverse verzekeringsmaatschappijen en gebouwenbeheerders een betrouwbare partner voor het verhelpen van brandschade. Het reinigen van een woning na een brand is een specialisme binnen de schoonmaakbranche. Wij weten precies wat branden veroorzaken en hoe de schade moet worden hersteld.

Graffiti verwijderen

Proper Dienstverlening heeft een compleet assortiment machine`s en middelen om graffiti te verwijderen. Al naar gelang de oppervlakte en de toegepaste verf, stift of spuitbus wordt voor een juiste methode gekozen. Wat uw graffiti problemen ook zijn, Proper Dienstverlening heeft de oplossing.

Interieurreiniging

Elk interieur is anders. Dankzij onze ruime ervaring in het reinigen van interieurs weten wij precies hoe wij daarmee moeten omgaan. Hierbij staat onder andere discretie hoog in het vaandel. De inzet van de juiste middelen en technieken zorgt ervoor dat de reiniging van Proper Dienstverlening voldoet aan de huidig gestelde kwaliteitsnormen.

Dakgootreiniging

Een schone dakgoot is wellicht iets wat niet direct opvalt. Wanneer de goot echter overstroomt na zware regenval kan de gevolgschade door lekkages in woningen en gebouwen enorm zijn. Hoewel wij vaak worden ingeschakeld als het kwaad al is geschied, raden wij aan om periodiek de dakgoten te laten reinigen. Het blad, mos en overige vervuiling wordt dan tijdig verwijderd, waardoor een goede doorstroom naar de regenpijp gegarandeerd wordt. Het preventief inspecteren en reinigen van een dakgoot kan hoge kosten van schades voorkomen.

Gevelreiniging

Het aanzicht van de gevel bepaalt in hoge mate de eerste indruk van een gebouw. Helaas wordt uw gevel continu blootgesteld aan atmosferische vervuiling. Denk aan roetuitstoot en zure regen. Maar ook algenvorming ontstaat door de relatief poreuze ondergrond van het metselwerk. Buiten het feit dat dit esthetisch niet fraai is, raakt het baksteen en voegwerk ook nog aangetast.

Kunststof kozijnen

In tegenstelling tot wat men vaak denkt, hebben kunststof kozijnen onderhoud nodig. Kozijnen staan continu bloot aan allerlei weersinvloeden. Toenemende atmosferische vervuiling tast het oppervlak van kunststof kozijnen aan waardoor de kwaliteit en het uiterlijk verminderen. Schoonmaken met een reinigingsmiddel is meestal niet voldoende om ze goed te behandelen. Regelmatig onderhoud aan kunststof kozijnen verlengt de levensduur en verfraait het uiterlijk.

Schimmelverwijdering

Schimmelvorming komt veel voorkomend probleem. De schimmels breiden zich uit op vochtige ondergronden. Dit houdt in dat er altijd een vochtprobleem in de woning aanwezig is. Dit kan meerdere oorzaken hebben: lekkages, slechte ventilatie of een koudebrug. Als de bron van dit vochtprobleem niet wordt opgelost, kan de schimmel verwijderd worden, maar komt de schimmelvorming zeker weer terug.