Dakgootreinignig

Een schone dakgoot is wellicht iets wat niet direct opvalt. Wanneer de goot echter overstroomt na zware regenval kan de gevolgschade door lekkages in woningen en gebouwen enorm zijn. Hoewel wij vaak worden ingeschakeld als het kwaad al is geschied, raden wij aan om periodiek de dakgoten te laten reinigen. Het blad, mos en overige vervuiling wordt dan tijdig verwijderd, waardoor een goede doorstroom naar de regenpijp gegarandeerd wordt. Het preventief inspecteren en reinigen van een dakgoot kan hoge kosten van schades voorkomen.

Onze ervaren medewerkers zijn dagelijks op pad om de dakgoten schoon te houden. Wij maken daarbij gebruik meestal van ladders. Wanneer de dakgoten te hoog zijn voor de ladder maken wij gebruik van onze hoogwerker. Dakgoten tot 26 meter hoogte kunnen wij schoonmaken.

Wij maken voor woningcorporaties regelmatig de dakgoten van hele wijken schoon. De bewoners worden middels kennisgevingen door ons geïnformeerd wanneer we de werkzaamheden gaan uitvoeren. Maar ook voor enkele meters dakgoot of een spoedgeval kunt u ons altijd bellen.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij Proper Dienstverlening