Schoonmaak

Een jarenlange ervaring in reiniging en ons directe contact met de opdrachtgever heeft er toe geleid dat Proper Dienstverlening een trouwe partner is geworden voor bewoners en de serieuze woningbeheerder. Onze medewerkers worden allemaal opgeleid voor de schoonmaak en zijn altijd herkenbaar aan de verzorgde bedrijfskleding. Op deze wijze kunnen wij, in combinatie met controles onze kwaliteit hoog houden.

Werkprogramma’s

Wij werken uitsluitend met werkprogramma´s. Wij stellen deze werkprogramma´s op conform de wens van de klant. Onze klanten zijn te vinden in iedere branche met elk zijn eigen eisenpakket. De schoonmaak wordt daarom ook afgestemd op de wensen van iedere specifieke klant en het gebouw. Op deze wijze kunt u altijd verwachten dat er wordt schoongemaakt zoals er is afgesproken.

Dienstenpakket

Ons schoonmaakbedrijf kan u vrijwel alle schoonmaakwerkzaamheden bieden. Enkele voorbeelden hiervan zijn : hoge druk reiniging, glasbewassing, zandstralen, machinaal schrobben, ontetsen van ramen, graffiti verwijderen, brandsanering enz.  Kijk voor meer op onze dienstenpakket pagina.

Altijd bereikbaar

Buiten kantooruren wordt u voor spoedeisende problemen doorgeschakeld naar de dienstdoende medewerkers van onze calamiteiten afdeling. Het Service Center is 24 uur per dag bereikbaar gedurende 7 dagen per week.

Certificering

Door de veranderende regelgeving op het gebied van veiligheid zijn òòk de medewerkers van Proper dienstverlening V.C.A gecertificeerd. Het leidinggevende personeel in het bezit is van het B.H.V. diploma.

Wij zijn aangesloten bij de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten. Aangesloten bedrijven staan voor kwaliteit binnen de schoonmaak! Wij dienen ons te houden aan de gedragscode van de vereniging en dienen de CAO na te leven. Voor eventuele schade ontstaan tijdens werkzaamheden zijn de OSB-leden verplicht verzekerd. Voor u als mogelijke opdrachtgever dus een garantie!

Reeds vele gebouwenbeheerders zijn al een schoonmaak contract met ons aangegaan. Wij zijn nu werkzaam in: Berkel en RodenrijsDen HaagDelftLeidschendamVoorburgWassenaarWestlandZoetermeerRijswijkRotterdam, Scheveningen en Schiedam.