Kunststof kozijnen

In tegenstelling tot wat men vaak denkt, hebben kunststof kozijnen onderhoud nodig. Kozijnen staan continu bloot aan allerlei weersinvloeden. Toenemende atmosferische vervuiling tast het oppervlak van kunststof kozijnen aan waardoor de kwaliteit en het uiterlijk verminderen. Schoonmaken met een reinigingsmiddel is meestal niet voldoende om ze goed te behandelen. Regelmatig onderhoud aan kunststof kozijnen verlengt de levensduur en verfraait het uiterlijk.

Onderhoudsmiddelen

De chemische industrie ontwikkelde diverse reinigingsproducten om de kozijnen weer goed schoon te krijgen. Meestal zijn dit polijstproducten, omdat de vervuiling er moet worden afgeschuurd. Voor schone kozijnen zijn daarnaast conserveringsmiddelen ontwikkeld om deze problemen in de toekomst te voorkomen. Conserveringsmiddelen zorgen ervoor dat vuil zich slecht aan het kunststof kozijn hecht, waardoor het kozijn langer mooi blijft. Na behandeling zien uw kozijnen er lange tijd weer als nieuw uit.

Breed assortiment
Ons assortiment reinigings- en conserveringsmiddelen is zeer breed. Welk kozijn u ook heeft en wat uw wens ook is – voor elk kozijn hebben wij een passend middel.

Hoogwerker voor hoogbouw
Volgens de wettelijke regels moet voor onderhoud aan hoogbouw een steiger of hoogwerker worden gebruikt. Onze medewerkers zijn hiervoor in het bezit van certificaten voor veilig werken op hoogte. Uiteraard bezitten zij ook een VCA-diploma.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij Proper Dienstverlening