Glazenwasser Den Haag

Ramen wassen kan een tijdrovende en riskante klus zijn om zelf uit te voeren, vooral bij hoge gebouwen. Bovendien is het streeploos laten opdrogen van een ruit een vak apart. Proper Dienstverlening glasbewassing Den Haag beheerst dit vak. Vakkundige glazenwassers wassen op veilige wijze al uw ramen.

Hoogwerkers

Ramen op hoogte tot 15 meter boven de grond bewassen wij onder andere met een Tuckerpole-systeem. Dit systeem heeft een telescopische steel met een borstel aan het einde. Het ingebouwde injectiesysteem stuwt Osmose Water tot een hoogte van 15 meter. Kenmerk van Osmose Water is dat het streeploos opdroogt. Zo zorgt uw glazenwasser ervoor dat uw ramen er weer piekfijn uitzien

Tuckerpole-systeem
Ramen op hoogte tot 15 meter boven de grond bewassen wij onder andere met een Tuckerpole-systeem. Dit systeem heeft een telescopische steel met een borstel aan het einde. Het ingebouwde injectiesysteem stuwt Osmose Water tot een hoogte van 15 meter. Kenmerk van Osmose Water is dat het streeploos opdroogt. Zo zorgt uw glazenwasser ervoor dat uw ramen er weer piekfijn uitzien.

Meer schoon glaswerk
Naast het bewassen van gevelglas wassen wij bijvoorbeeld ook glazen liftschachten. Hiervoor zijn onze medewerkers door het Liftinstituut gecertificeerd. Er is geen raam in Den Haag te vies of te hoog voor onze glazenwassers.

Proper Dienstverlening schoonmaakbedrijf Den Haag is aangesloten bij de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten. Aangesloten bedrijven staan voor kwaliteit binnen de schoonmaak! Wij dienen ons te houden aan de gedragscode van de vereniging en dienen de CAO na te leven. Voor eventuele schade ontstaan tijdens werkzaamheden zijn de OSB-leden verplicht verzekerd. Voor u als mogelijke opdrachtgever dus een garantie!

Reeds vele gebouwenbeheerders zijn al een schoonmaak contract met ons aangegaan. Wij zijn nu werkzaam in: Berkel en RodenrijsDelftLeidschendamPijnacker, Rijswijk, Rotterdam, ScheveningenSchiedamVoorburgWassenaar, Westland, Zoetermeer en natuurlijk als glazenwasser in Den Haag. 

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij Proper Dienstverlening