Glazenwasser Rijswijk

Ramen wassen kan een tijdrovende en riskante klus zijn om zelf uit te voeren, vooral bij hoge gebouwen. Bovendien is het streeploos laten opdrogen van een ruit een vak apart. Proper Dienstverlening glasbewassing Rijswijk beheerst dit vak. Vakkundige glazenwassers wassen op veilige wijze al uw ramen.

Hoogwerkers

Voor het wassen van ramen tot 15 meter boven de grond maken wij onder andere gebruik van het Tuckerpole-systeem. Dit systeem heeft een telescopische steel met een borstel aan het einde. Dit ingebouwde injectiesysteem stuwt het Osmose Water tot een hoogte van 15 meter. Het voordeel van dit water is dat het geheel streeploos opdroogt. Op deze manier zorgt uw glazenwasser ervoor dat uw ramen weer volledig stralen. 

Tuckerpole-systeem
Ramen op hoogte tot 15 meter boven de grond bewassen wij onder andere met een Tuckerpole-systeem. Dit systeem heeft een telescopische steel met een borstel aan het einde. Het ingebouwde injectiesysteem stuwt Osmose Water tot een hoogte van 15 meter. Kenmerk van Osmose Water is dat het streeploos opdroogt. Zo zorgt uw glazenwasser ervoor dat uw ramen er weer piekfijn uitzien.

Meer schoon glaswerk
Naast het bewassen van gevelglas wassen wij bijvoorbeeld ook glazen liftschachten. Hiervoor zijn onze medewerkers door het Liftinstituut gecertificeerd. Er is geen raam in Rijswijk te vies of te hoog voor onze glazenwassers.

Proper Dienstverlening schoonmaakbedrijf Rijswijk is aangesloten bij de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten. Aangesloten bedrijven staan voor kwaliteit binnen de schoonmaak! Wij dienen ons te houden aan de gedragscode van de vereniging en dienen de CAO na te leven. Voor eventuele schade ontstaan tijdens werkzaamheden zijn de OSB-leden verplicht verzekerd. Voor u als mogelijke opdrachtgever dus een garantie!

Reeds vele gebouwenbeheerders zijn al een schoonmaak contract met ons aangegaan. Wij zijn nu werkzaam in: Berkel en Rodenrijs, Delft, Den Haag, Leidschendam, Pijnacker, Rotterdam, ScheveningenSchiedamVoorburg, Wassenaar, Westland, Zoetermeer en natuurlijk als glazenwasser in Rijswijk.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan bij Proper Dienstverlening